Disclaimer

Zorgdragen voor juiste informatie

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Signtific Bedrijfskleding. Signtific Bedrijfskleding besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Signtific Bedrijfskleding kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.signtific.nl. Het is mogelijk dat via de website van Signtific Bedrijfskleding toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Signtific Bedrijfskleding kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of websites.

Informatie per e-mail

Wilt u in de toekomst geen informatie per e-mail meer ontvangen van Signtific Bedrijfskleding wilt u dan een mail sturen naar info@signtific.nl . Wij verwijderen uw gegevens dan uit onze database.

© Signtific Bedrijfskleding 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Signtific Bedrijfskleding  worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enige wijze worden vermenigvuldigd.

Laatste video

Laatste nieuws

Geen afbeelding beschikbaar
21 juni 2024
Onze kleding merken